Het Boek Mijn Pleidooi

Het boek “Mijn Pleidooi” is uitgegeven in 2005 en hebben tenminste 2.500 exemplaren hun weg naar de lezers gevonden. In het boek staat de bizarre opeenvolging van gebeurtenissen beschreven. De lezer maakt samen met Ad van Velsen de intense strijd mee en ondervind samen met hem dat de Nederlandse rechtstaat uit alles behalve keurige mensen bestaat. Het doel van het boek is bekendheid te geven aan de strijd van Ad van Velsen tegen de onrechtvaardige overheid. Andere slachtoffers van de Nederlandse rechtstaat vinden er erkenning in en weer anderen worden gewaarschuwd.

Mogelijk komt er een tijd dat het boek en deze website niet meer nodig zullen zijn. Zo lang de functionarissen van de Nederlandse rechtstaat zich staande proberen te houden op basis van manipulatie en verdraaiing van feiten, bestaat de noodzaak om anderen hiervoor te waarschuwen. Ook wanneer men gedurende een rustig leventje niets met het Nederlandse recht te maken heeft, kan het geen kwaad om er kennis van te nemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Het boek “Mijn Pleidooi” van Ad van Velsen is een waargebeurd verhaal, waarbij u meegenomen wordt in een avontuur dat helaas tot de dag van vandaag niet ten einde is gekomen. Het boek openbaart samen met deze website de waarheid achter de Nederlandse rechtstaat.

Naast het te bestellen exemplaar, is er ook voor gekozen het boek “Mijn Pleidooi” nu ook beschikbaar te stellen als kosteloze download. Het doel is namelijk om meer bekendheid aan de zaak te geven.

Klik op de onderstaande tekst “Mijn Pleidooi Het Boek”, om het te lezen op uw computer, tablet, mobiel of e-book:

Mijn Pleidooi Het Boek

Inmiddels is het boek al ruim 6.500 keer gedownload. Deel de link van deze pagina via sociale media zoals Facebook, Twitter of Google Plus, of plaats een link van deze website op uw eigen website of weblog. Protesteer eenvoudig van achter uw computer.

U kunt ook deelnemen aan actieve protesten, zoals in het boek omschreven. Alleen daarmee verbetert u de wereld. Meld u aan voor één van onze werkgroepen. Kijk onder de kolom Deelname (rechts onder) deze pagina.