Kennismaking

Na de Tweede Wereldoorlog is er veel verandert in de wereld, maar ook in Nederland. Daarbij is de rol van de overheid verschoven van dienend apparaat naar een heersende macht. Het gene dat zo kostbaar bevochten is geweest, is door krachten van buitenaf en binnenuit verandert. Dit heeft met name de laatste 40 jaar geleidt tot talloze slachtoffers, waarvan helaas het merendeel niet durft te spreken.

De meeste mensen weten niet meer op welke partij ze moeten stemmen en geloven niet meer in de politiek. De belastingen worden veel te hoog en wie het uitrekent, betaald als Nederlands staatsburger in Nederland als snel 70 tot 90 procent belasting. Kijkend waaraan het wordt uitgegeven moet dit stemmen tot grote ontevredenheid. Of u nu in loondienst bent, uitkeringsgerechtigde of gepensioneerde, maar zeker als ondernemer, u zult als u er bij stil staat, een grote mate van ontevredenheid ervaren.

Er wordt geroepen dat er geen grotere welvaart is als in deze moderne tijd, maar het is niet uit te leggen dat de pensioenleeftijd opgeschoven wordt, bejaarden op straat komen en de politie geen aangiften kan of wil opnemen, laat staan zaken oplossen. Buiten deze problemen die de meeste Nederlanders ervaren, zijn er ook andere schrijnende zaken. Deze maken de mensen kapot van binnen. Het gaat hier om vormen van corruptie binnen de overheid die de media niet onder de aandacht wil brengen. Veel van deze zaken gaan de doofpot in en anderen durven niet te spreken.

Toch zijn er op verschillende websites eindeloze verzamelingen van gigantische dossiers die onomstotelijk bewijzen dat verandering noodzakelijk is. Het ergste is dat deze bergen van informatie slechts het topje van de ijsberg zijn, omdat de meesten hier niet over durven praten, willen praten of door een opgelegde geheimhoudingsplicht kunnen praten. De meesten zijn in een verdomhoek of doofpot geplaatst.

Deze website heeft niet als oogpunt om de zoveelste website te worden met eindeloze verzamelingen van dossiers, verhalen, video’s en bergen tekst die u alleen maar moedeloos maakt. Wilt u kennis maken met deze verhalen, dan kunt u naar de pagina links gaan en dan die pagina’s bezoeken. Hiermee zijn wij gestopt en houden ons liever bezig met zaken die energie geven.